Saturday, 5 March 2011

?? in a relationship then why must fight ??

uh ! pnahkah sesuatu perhubungan tu perfect ?? maksud ku , teda perselisihan faham , teda gaduh2x or teda be jelous .. IMPOSSIBLE ! ! ! kalau semua perkara tue dak berlaku thats means hubungan tue dak normal lah kali .. ahah :)) .. k lah , based on my experience .. in some relationship pergaduhan tue mesti berlaku .. same as me lah .. uh ! lau mok ceta brapa kali aku begaduh dengan dya tak bleh kira lah .. kadang hal kecil pun kami bleh begaduh .. kadang aku rasa perkara tue 'SO FUNNY' ... but in my opinion , kalau kita bergaduh nie boleh wat hubungan ta dgan si dia bertambah rapat tau .. 2 pada pendapat aku lah .. tpi sometimes pergaduhan nie pun boleh buat hubungan kita tue hancur tau .. so kurang2x kan lah bergaduh .. btw , jaga lah hubungan kamu dengan si dia .. jangan nanti menyesal .. :)) .. bergaduh 2 perkara biasa n jan lah nak besarkan perkara yang kecil .. lain lah kalau si dia ada org lain .. eheh ! k lah .. untill here the topic today :)) .. daa~

No comments:

Post a Comment