Tuesday, 8 March 2011

my CHOICE

After keluar result stpm aku yg menyedihkan n make me disappointed hari tu , aku rasa aku mcam teda masa depan tau .. bodoh betul kah aku nie .. ? ? cuba lah after spm dulu aku trima tawaran poli kah , SPA8 tu kah n uitm kah .. ini maw juga p buang masa ambil stpm .. kalau result GEMPAK dak pa .. Nie pointer pun dak ckup tuk masuk ipta .. uhuh .. mayb mmg suratan takdir ku , so I accept it .. actually cita2x ku sebenarnya mau jadi wartawan .. tapi ntah mau start from where … urm , tapi dak sangka aku dapat tawaran nursing at MAHSA COLLEGE … I have no choice so just pick up jak lah tawaran 2 .. jadi nurse pun ok jugak .. yang penting kali nie aku tekad tuk study sehabis baik .. ala , just 2 tahun stengah then kerja lah .. uhuhuh … so NURSE is my choice .. lepas nie I try tuk dak takut darah , dak geli dengan air kencing .. eeee :)) .. tp maw jadi nurse mestilah berani dengan smua tue …. Urm , tomorrow aku dah pgi daftar tuk masuk MAHSA n bulan 4 aku start study at 1BORNEO Kota Kinabalu Sabah … tapi aku ndak sampai hati lah mau pergi jauh dari RONNY … but this is my choice n tuk masa depan aku gak .. tapi aku akan janji dengan diri ku sendiri yang aku ke sana utk belajar shaja .. bukan utk cari lelaki lain .. aku yakin aku boleh setia dengan RONNY asalkan dia support aku :)) … but , aku takut dia pula yang berubah nanti .. uh ! palis2x deh .. eheheh :p   .. so , conclusion nya di sini aku akan jadi NURSE … insyallah :))

No comments:

Post a Comment