Thursday, 21 April 2011

JOZAN make me smile :))

 my idol :)

 hurm , smua org pernah sedih kan ? t'masuk lah aku .. uh !
but , sedih ak bleh hilang dgan satu cara jak .
iaitu tengok JOZAN .
kalau aku stress , sedih , fight with bf kah ,
mesti aku buka you tube then tgok gelagat jozan .
best GILA
kadang aku ketawa x ingat dunia bila tgok dorang .
nasib lah ada rancangan RAJA LAWAK .
kalau xda jozan x wujud n xda yg mau buat aku ketawa n smile .
lawak dorang dua nie memang best .
xda yg dapat tandingi .
eheheh :)) .
x rugi if aku waste time d you tube tgok dorang nie jak .
jangan lupa vote dorang nie d maharaja lawak k .
JOZAN is the best .
ff
la









Monday, 11 April 2011

distance doesnt matter


 there is no long distance about love . 
it always find away to brings heart together . 
no matter how many miles there are between them .

hurm .. most people takut if berjauhan dgan lover dia .
mestilah takut lover dia cari lain kan .
tapi kadang takdir yg buat kita jauh dari lover kita .
so just sabar jak lah .
what is important for us to be honest with ourselves and our loved .
and we must be mutual trust .
but , ada jugak tau yg sgup kasi break lover dia coz lover dia mao pgi jauh .
teruk kan ? ? ?
sepatutnya kita usaha semampu yg boleh tuk pertahankan sesuatu relationship .
n think positife . 
indeed distance doesnt matter k .
so , fikirlah baik2x 
cheers :))



 

Monday, 4 April 2011

adik kue syg :))


actually dia bukan lah adik kandung aku .. he is my cuzzy ..nama nya RYAN 
tpi lau org tanya aku ckp jak my own brother :))
mom n dad dia tggal jauh skit .. kadang2x jak dia balik tmpat him tru parents ..
if dia teda d rumah boring sgat .. teda yg bagi hiburan ..
actually adik dia lagi comel n tembam ...


rigth ???
nama adik nya nie plak EJARN 
dorang adik bradik smua comel .. n im really love they :))
mereka lah child yg terbaik d hati kue :))