Tuesday, 24 May 2011

OMG ! assignment ............

salam . topic today pasal assignment aku !
hurm , sakit kepala pikir sal assignment nie tau ..
assignment satu siap dtg lagi satu assignment ..
sakit mata mau hadap lappy tuk wat assignment ..
tapi sabar jak lah ..
to success we must be dilligent and try .
right ?
apa2x pun ada gak dearest ronny ku bgi semangat ..
eheheh :)) skurang2x nya smangat skit buat assignment .
tapi , i dont plot lah .. mmg penat sgat dgan assignment nie ..
plang kelas jak trus wat assignment ..
mau hancur kpala otak saya .
hurm, muda2x han dkat final exam sem 1 xda assignment .
k lah , so far only in this topic .
cheers !

Friday, 13 May 2011

me in MAHSA college .


24 april 2011 my first day in this college .
masuk jak hostel trus dapat kawan yg peramah .
baru jumpa trus rapat sangat :))
best oowh dapat housemate macam dorang .
tapi orang kelas aku pun x kurang hebatnya .
ada yg satu kepala ma aku , ada yg tersangat lucu , n banyak karakter yg baru jugak aku jumpa.

uh , but apa pun keadaan di hostel n kolej 2 ,
tetap dak bleh wat aku lupa smua family aku d form 6 ,
dorang lah yg terbaik :))
hurm , spanjang di hostel hampir setiap hari rindu kuarga ku d rumah :'(
macam aku mau plang jak setiap mggu .
slain 2 , yg paling aku rindu dearest RONNY .

but, apa yg penting aku masuk kolej 2 tuk berjaya b dapat kerja .
so, aku akan cuba sedya upaya aku tuk success dalam hidup.
enjoy pun enjoy gak .
studied jan d lupa .
cheers :p