Tuesday, 28 June 2011

Radith And Jani very Best Movie :))



RADITH DAN JANI
WOW .. WOW .. WOW
just it i can say after watch this movie..
i think this is a perfect love story ..
even movie nie byak kotor n negative think ..
tpi love story dorang 2 yg best..
sedih , gembira , kecewa , sakit hati !
sangat rugi org yg blum tgok movie nie ..
be honest , movie nie buat aku menangis tau ..
ahahahah :)) .. that means movie nie mmg best lah kan ..
if x best aku x nangis lah .. eheh !
hurm , nanti ada masa i try to upload movie nie masuk dalam blog nie.



Friday, 17 June 2011

First exam in college ( Mid semester Exam )

excited , b'debar n mcam2x perasaan yg ada skali exam nie mao dtg !
i must study smart no study hard !
lau study hard otak boleh pening ooh ..
eheh :))
tuk exam first nie aku mesti dapat mark yang tggi tuk each subject .
mark tuk exam ni pun dpat bantu final exam nanti .
uh ! but masalah aku nie ialah sikap aku yg sgat lazy .
oh god ! apa lgi kalau tgok broadband n lappy ..
buku d tutup facebook d buka .
but , nasib lah dearest aku slalu nasihat n bgi smangat .
aku akan buktikan exam first nie result aku cemerlang .
NIENA .. u will be success !
yes i will ..