Monday, 14 May 2012

JOM , hilangkan rasa mengantuk anda !



Di sini terdapat beberapa langkah senaman yang boleh menghilangkan rasa mengantuk dan tekanan. Kepada mereka yang selalu rasa mengantuk ataupun tengah mengalami tekanan, Sila ikuti dan lakukan senaman ini. Selamat Mencuba 
LANGKAH 1

Ini adalah ala taichi sikit la… sebagai permulaan untuk memanaskan badan..
LANGKAH 2
Tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher anda..
LANGKAH 3
wa..wa..aaa
LANGKAH 4
Gerak kekanan kemudian ke kiri..
LANGKAH 5
Gerak ke kiri kemudian ke kanan. Ikut sahajalah… jangan terpusing kepala sudah la..
LANGKAH 6
Tepuk kuat kuat kat dahi.. Ini untuk menghilangkan mengantuk..
LANGKAH 7
Selepas itu buat gerakan tangan dan badan… buat macam gembira je..
LANGKAH 8
Kemudian goyang-goyangkan kaki dan badan sedikit… Lakukan seperti kita tiada masalah…
LANGKAH 9
Lakukan secara agresif pula… Jangan peduli apa orang lain kata..
LANGKAH 10
Hilangkan semua tekanan…
LANGKAH 11
pusingkan kepala…
LANGKAH 12
tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…
LANGKAH 13
Akhir sekali lakukan joget kucing…
————–
sangat best n lucu right ? hilang rasa mengantuk :p 
hheehhhe 

Sunday, 6 May 2012

nervous ++ excited !




Hello my lovely blogger  ツ  sorry cos lama x update blog ni  

ok  , skang aku dah  final exam untuk sem2 .
seriously aku sangat nervous n excited .
start 7 smpai 25 may 2012 i will face with paper of final exam ! 
ada 7 subject semuanya ..
wow ! i'm so nervous oohhh ...
Btw , i will try my best and i will study smart ...

  ツ Wish me luck   ツ