Wednesday, 9 January 2013

STUDY ooh STUDY .

Dear blogger  ,

What happen of my study????  uh  ,  sekarang i dah masuk sem 4  ,  and alhamdulillah dari sem 1 - 3 result final exam saya x pernah failed  ,  and pointer pun ok  , tapi x cukup untuk dapat anugerah DEKAN  ,  but i will try my best to get that DEKAN for this semester  ,  Insyallah  ! 

Sem 4 ni my last semester sebelum i masuk clinical attachment  ,  that means habis jak sem 4 ni i akan bekerja d Hospital sudah  , kira practical lah  ,  UH  !  x sabar  ,  x sabar  ,  x sabarrrrrrrrrrrr  .....  I dapat bayangkan nanti i practical d hospital tu mesti berangan jadi staff hospital yg betul2  ,  padahal baru practical pun  .  Heheh  :D

Btw  ,  sedih jugak cause sem ni sem last kami d kolej  ,  uh!   nanti dah practical i will miss gelagat2 classmate2 saya yg banyak ragam n gelagat2x lecturer i yang comel-comel tu. Guess what???? Lecturer i smuanya gadis2  ,  then smua nya belum married tau  ,  but ada lah 1 lecturer i yg dah married december 2012 hari tu. Seriously  ,  lecturer i smua nya cute2 and education dorang smua mya tinggi2 .  Insyallah  ,  one fine day i akan jadi macam dorang  . Maybe lebih succes dari dorang  heheheheh  :D  .  INSYALLAH  !

Hurmmmm  ,  semester 4 ni mestilah lebih mencabar  .  And mcm manapun smua subject mesti lulus supaya senang terus masuk clinical attachment  .  Kalau i bukan stakat mau lulus  ,  tapi mau cemerlang  ,  aku akan usaha sehabis mungkin  .  "  di mana ada kemahuan  ,  di situ ada jalan "  right  ????

Dear blog  ,  ok lah ya  .  Sampai cni dulu i b'celoteh  .  Insyallah  ,  later i update u lagi  .  For my reader  , thanks sbb take your time baca post i  ,  may god bless you  .  Much love  :)  xoxo : D

Tuesday, 8 January 2013

Second years (:

Assalamualaikum  ,  hello my blogger  ,  kelmarin 7 january is anniversary i dengan ronny utk yg second years  .  Uh  ,  x sedar kan  ,  macam baru jak kami couple tpi skarang dah masuk tahun ke 2  . Uh!   kalau u all nak tau, sgat banyak dugaan dlm hubungan kami  ,  well  ,  memang lumrah kehidupan kan  ???  insyallah  ,  kalau ada jodoh kami akan kekal slama nya  ,  and i hope i hope i hope ronny will be my spouse in the future  . Amiinnn  ........

Anniversary kelmarin tapi saya beria2 update hari ni,  heheheh  , sorry lah kelmarin x sempat update blog ni  , saya buzy sgat  ,  mana pagi ada kelas  ,  petang pulang dri kolej siap2 mau pegi dinner dengan ronny  .  Ooya  ,  talk about dinner cni saya mau kongsi pic saya n ronny celebrate anniversarry kami smalam  ,  CHECK IT OUT ~

Thursday, 3 January 2013

My 2013 -,-

For this topic i just wanted to share my new on 2013  
I get up and stand up for my rights  .
Chill  ~