Tuesday, 8 January 2013

Second years (:

Assalamualaikum  ,  hello my blogger  ,  kelmarin 7 january is anniversary i dengan ronny utk yg second years  .  Uh  ,  x sedar kan  ,  macam baru jak kami couple tpi skarang dah masuk tahun ke 2  . Uh!   kalau u all nak tau, sgat banyak dugaan dlm hubungan kami  ,  well  ,  memang lumrah kehidupan kan  ???  insyallah  ,  kalau ada jodoh kami akan kekal slama nya  ,  and i hope i hope i hope ronny will be my spouse in the future  . Amiinnn  ........

Anniversary kelmarin tapi saya beria2 update hari ni,  heheheh  , sorry lah kelmarin x sempat update blog ni  , saya buzy sgat  ,  mana pagi ada kelas  ,  petang pulang dri kolej siap2 mau pegi dinner dengan ronny  .  Ooya  ,  talk about dinner cni saya mau kongsi pic saya n ronny celebrate anniversarry kami smalam  ,  CHECK IT OUT ~

No comments:

Post a Comment