Wednesday, 9 January 2013

STUDY ooh STUDY .

Dear blogger  ,

What happen of my study????  uh  ,  sekarang i dah masuk sem 4  ,  and alhamdulillah dari sem 1 - 3 result final exam saya x pernah failed  ,  and pointer pun ok  , tapi x cukup untuk dapat anugerah DEKAN  ,  but i will try my best to get that DEKAN for this semester  ,  Insyallah  ! 

Sem 4 ni my last semester sebelum i masuk clinical attachment  ,  that means habis jak sem 4 ni i akan bekerja d Hospital sudah  , kira practical lah  ,  UH  !  x sabar  ,  x sabar  ,  x sabarrrrrrrrrrrr  .....  I dapat bayangkan nanti i practical d hospital tu mesti berangan jadi staff hospital yg betul2  ,  padahal baru practical pun  .  Heheh  :D

Btw  ,  sedih jugak cause sem ni sem last kami d kolej  ,  uh!   nanti dah practical i will miss gelagat2 classmate2 saya yg banyak ragam n gelagat2x lecturer i yang comel-comel tu. Guess what???? Lecturer i smuanya gadis2  ,  then smua nya belum married tau  ,  but ada lah 1 lecturer i yg dah married december 2012 hari tu. Seriously  ,  lecturer i smua nya cute2 and education dorang smua mya tinggi2 .  Insyallah  ,  one fine day i akan jadi macam dorang  . Maybe lebih succes dari dorang  heheheheh  :D  .  INSYALLAH  !

Hurmmmm  ,  semester 4 ni mestilah lebih mencabar  .  And mcm manapun smua subject mesti lulus supaya senang terus masuk clinical attachment  .  Kalau i bukan stakat mau lulus  ,  tapi mau cemerlang  ,  aku akan usaha sehabis mungkin  .  "  di mana ada kemahuan  ,  di situ ada jalan "  right  ????

Dear blog  ,  ok lah ya  .  Sampai cni dulu i b'celoteh  .  Insyallah  ,  later i update u lagi  .  For my reader  , thanks sbb take your time baca post i  ,  may god bless you  .  Much love  :)  xoxo : D

3 comments:

  1. Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

    Thanks dear!!

    ReplyDelete
  2. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/fabuloous-giveaway.html jemput join sini. :)

    ReplyDelete
  3. hello there,i've changed my blog's URL and i figured that its for the best to let my followers know. this is the new URL , ( lauranastasya.blogspot.com ). do remove my old URL , ( randianalyddall.blogspot.com )from your following list.thank you,very much appreciated.and have a nice day. :)

    ReplyDelete